Mitt i helgen

...nu dags att knoppa in igen. Ibland kan jag tycka att jag sover - vaknar - sover - vaknar...ja, det är klart jag gör. Men vad gör jag där emellan.

Handbollen tar över mitt liv - Hjälp! Men det är ju så skoj - fast förlust idag. L är glad ändå fast ryggen fick sig en påminnelse igen. Nu skall hon på riktig behandling av sveriges bästa idrottsymnast! Tack och lov!

Idag köpte M kläder åt Charlie. Tänk att hunden skall ha kläder på sig - helt sanslöst. Men gullig är han allt.

När L och jag kom hem från matchen hade M lagat underbar middag med levande ljus åt oss. Vilken härlig överraskning, när vi var så trötta. Hon är duktig M,

Vi tittade på en film med Cameron Diaz och någon mer som jag inte minns namnen på. Den var rätt bra och handlade om Las Vegas. Där har jag varit för många år sedan - känner igen vissa ställen :)

Handlingen var rätt kul för Cameron Diaz och en kille var på ett casino. Hon skojade och kastade 25 cent till honom och gick därifrån. Killen la ner myntet i en automat och började gå därifrån. Då rassalade det till och han vann tre mijoner - en nätt summa.

Båda blev såklart chockade och nu började bråket om vem pengarna tillhörde. Det var ju hennes mynt men det var han som spelade för det...hmmm! Vad tycker du är rättvist?

Sedan gifte de sig på örat och ingen minns att de gjort de och så blev det rättegång och resten föreslår jag att du ser.
Den filmen var riktigt bra. Annars brukar jag somna efter en kvart. Jo, den var riktigt bra och belyste verkligen att pengar förstör vänskap om man inte passar sig!

Nu har jag somnat.


TACK FÖR MATEN M



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0